© FV Regio Kempen

CURSUS GENEALOGIE

 

Hoe maak ik mijn familiegeschiedenis
Wie waren mijn voorouders? Waar woonden ze? Wat deden ze? De zoektocht naar je afkomst is fascinerend en leerrijk. Tijdens de cursus krijg de kans om de wereld van de familiekunde (de genealogie) stap voor stap te ontdekken. Je leert hoe je aan je eigen stamboom begint en welke historische bronnen je moet raadplegen. Je leert oud schrift lezen en hoe je het internet gebruikt voor je eigen onderzoek.

Lesgevers van Familiekunde Vlaanderen regio Kempen komen in het Kasteel de Renesse, Lierselei 30, Malle de lessenreeks geven op donderdagavond 17-24 oktober en 7-14-21-28 november 2019 van 19u30 tot 22u.

Nadat we de vorige jaren in verschillende gemeenten van ons werkgebied cursus familiekunde aangeboden hebben, heeft het bestuur beslist om het dit jaar in eigen huis te doen.

De cursus bestaat uit 6 lessen waarin u geleerd wordt hoe je begint aan uw stamboom en uw familiegeschiedenis.  De lessen worden gegeven door bestuursleden van FV Regio Kempen die al vele jaren actief zijn in de genealogie.

De kostprijs voor deze lessenreeks bedraagt 45 euro en inschrijven kan door overschrijving op rekening BE94 7350 4976 3614 van FV-Regio Kempen. Voor deze prijs krijg je een syllabus van alle lessen, een CD met heel wat praktische informatie en een introductiemap met documenten van F.V

Liefst ook bevestigen via mail aan : victor.bertels1@telenet.be

PRAKTISCH:

In de cursusprijs is inbegrepen: syllabus van alle lessen, documentatiemap, CD met nuttige gegevens
Volgende thema’s komen aan bod:

 

Familiekunde Vlaanderen
Regio Kempen